Aallonmurtaja (2017)

Maa: 
Suomi

Laji

fiktio, sarja, tv-tuotanto
Genre: 
Tiivistelmä: 

Syksyllä 2017 suoratoistopalvelu C Moressa käynnistyvän sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt. Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään mm. Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Sarjan tapahtumat käynnistyvät, kun Turkka Mastomäen esittämä Upi vapautuu vankilasta ja jatkaa rikosliigansa johtamista. Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista korruptioon ja ihmiskauppaan samalla kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita ja ihmissuhteita. Liiga on kuin suurperhe, jota sitoo yhteen rakkaus ja ystävyys, mutta myös kateus, ahneus ja valtataistelut. Omassa porukassa juhlitaan, nauretaan ja pidetään toisista huolta – toisaalta sen sisällä käydään myös raaimmat taistelut.

Aallonmurtaja nähdään ensimmäisenä yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa ja sen jälkeen MTV:n kanavilla vuoden 2018 puolella.

(lähde: https://www.mtv.fi/tv/ohjelmat/aallonmurtajat/uutiset/artikkeli/rikosdra... [viitattu 29.8.2018])