Brothers Bloom, The (2008)

Suomenkielinen nimi: 
The Brothers Bloom
Brothers Bloom
Ruotsinkielinen nimi: 
The Brothers Bloom
Ohjaus: 
Maa: 
Yhdysvallat

Laji

pitkä
fiktio
Genre: 
Tiivistelmä: 

Bloomin veljekset muodostavat maailman taitavimman herrasmieshuijareiden tiimin. Isoveli Stephen (Mark Ruffalo) on täydellisyyttä hipovien juonten kruunaamaton kuningas. Nuorempi Bloom (Adrien Brody) saa yleensä osakseen houkutuslinnun roolin, mutta haluaisi oikeastaan päästä jo eroon huijauskierteestä. Parivaljakon tempauksissa lihaksista vastaa vähäpuheinen mutta sähäkkä räjähdeasiantuntija Bang-Bang (Rinko Kikuchi).
Stephen suostuttelee Bloomin mukaan veljesten viimeiseen keikkaan, jossa rahoistaan pääsee eroon nuori perijätär Penelope (Rachel Weisz), yksinäinen outolintu, joka käyttää miljoonansa turhanpäiväisiin harrastuksiin. Vihjaus seikkailusta saa Penelopen hylkäämään tomuisen perintökartanonsa ja lyöttäytymään mukaan jälittämään arvokasta antiikkiesinettä. Bloomin veljesten maailmassa mikään ei kuitenkaan ole sitä miltä näyttää, ja sekä huijareille että huijatuille on luvassa yllättyksiä. Stephenin suunnitelman muuttuessa oikeaksi seikkailuksi Bloomien vanhat metkut eivät enää toimikaan entiseen tapaan.

Äkkiväärällä huumorilla väritettyä veijaritarinaa Bloomin veljeksistä kuljettaa nuori ja karismaattinen näyttelijänelikko Rachel Weisz, Adrien Brody, Mark Ruffalo ja Rinko Kikuchi.