Haku

Videotreffit

QR-koodi

Videotreffit

Videotreffit-ohjelmassa haettiin seuraa sinkuille. Ohjelman mottona on ettei kukaan häviä. Valituksi tulleet pääsevät lemmenlomalle, ja loput osallistujat saavat kännykän liittymineen, johon kiinnostuneet saavat soittaa.

Videotreffit-ohjelmaa esitettiin vuosina 1999-2002 yhteensä noin sata jaksoa. Ohjelman formaatti oli suomalaisen Filmiteollisuus Oy:n käsialaa. Ohjelman myötä tehtiin myös kotimaista tv-historiaa, sillä se oli ensimmäinen ulkomaille myyty suomalainen televisioformaatti. Ohjelma myytiin englantilaiselle Pearson Televisionille, tosin se ei koskaan edennyt tuotantoon asti.

Ohjelmaa juonsivat Marita Taavitsainen ja Jarmo Luttinen, myöhemmin Taavitsaisen juontajaparina nähtiin Kummelistakin tuttu Heikki Hela. Keväästä 2001 lähtien ohjelmassa nähtiin myös astrologi Maarit Laurento, joka luki tähtikarttoja pareille.

Syksystä 2001 ohjelmaa uudistettiin ja juontajaksi tuli Thea Khalifa. Kännykkäbuumi oli vaihtunut internethuumaan ja se näkyi myös ohjelmassa. Katsojat saattoivat osallistua netin kautta livechattiin, johon vastailivat ohjelmassa kulloinkin vierailevat julkkikset. Uutuutena ohjelmassa nähtiin myös voittajaparien tekemät videoterveiset.

Tallennettuna: