Haku

Tutkijat

The Investigators (englanninkielinen nimi)
QR-koodi

Tutkijat

Suomalainen sukellusvene-elokuva, eli kertomus sukellusveneilystä, tutkimisesta, avioliitosta ja sen hankaluudesta, sekä kaiken voittavasta rakkaudesta.
Tieteistrilleriä ja rakkausdraamaa yhdistelevä sukellusvene-elokuva liikkuu meren alta ilmaan ja kuivalle maalle omalaatuisella dramaturgialla. Käänteet tapahtuvat odottamatta, mutta oman sisäisen logiikkansa mukaan vääjäämättömästi. Selittämätön uhka varjostaa rakkaustarinaa, joka tapahtuu hienojen teknisten erikoislaitteiden, vilkkuvalojen, erilaisten tietokonenäyttöjen ja pienimuotoisen lasersodan katveessa. Poikkeuksellisesti elokuvassa mukana on myös ihan oikea ammattinäyttelijä, edesmennyt monialanero Markku Peltola. Palkkioksi latoon rakennetussa sukellusveneessä esiintymisestä Peltola pyysi ja sai heinäseipäitä.

Tieteistrilleriä ja rakkausdraamaa yhdistelevä sukellusvene-elokuva liikkuu meren alta ilmaan ja kuivalle maalle omalaatuisella dramaturgialla. Selittämätön uhka varjostaa rakkaustarinaa, joka tapahtuu hienojen teknisten erikoislaitteiden, vilkkuvalojen, erilaisten tietokonenäyttöjen ja pienimuotoisen lasersodan katveessa.

Tallennettuna: