Haku

Ou Nou!

QR-koodi

Ou Nou!

15-osainen Ou Nou! paljastaa sen, minkälaisena miehet näkevät naisten arkipäivän ja ennen kaikkea naisten keskinäisen kanssakäymisen. Sarja havainnoi ennakkoluulojamme ja vakiintuneita käsityksiämme siitä, mikä on naisen osa perheessä, työelämässä ja lasten kasvatuksessa. Kotimainen komediasarja.

"Ou nou!" pohjautuu Peteliuksen ja Mäkelän kirjoittaman "Kaverille ei jätetä"-sarjan jaksoon "Jorma löytää tyylinsä". Sarjan tapahtumat sijoittuvat nykyaikaan kertoen toimitusjohtaja Suvi Kurkelan (Kristiina Halttu) ja urakoitsija Milja Rautakouran (Mia Liski) perheiden edesottamuksista, joita tarkastellaan aviopuolisoiden, pankkivirkailija Tapio Rautakouran (Pirkka-Pekka Petelius) ja sairaanhoitaja Reino Kurkelan (Taneli Mäkelä) silmin. Yhteisenä ystävänään heillä on sosiologi Jorma Härmälä (Vesa Vierikko). Jorma puolestaan seurustelee Mariannen kanssa. Marianne on ammatiltaan yliluutnantti.

(Lähde: http://www.rtva.kavi.fi/program/details/program/2420585; http://www.saihky.fi/articles/290/ [viitattu 10.8.2015])

Tallennettuna: