Tuurin kyläkauppias (2015)

Maa: 
Suomi

Laji

sarja, tv-tuotanto
Genre: 
Tiivistelmä: 

Kaikki tietävät Vesa Keskisen ja Tuurin kyläkaupan, mutta millaista arkea Suomen tunnetuin kyläkauppias elää? TV5:n uusi Tuurin kyläkauppias -sarja näyttää Vesan elämästä uuden puolen, jossa tahtipuikkoa heiluttavat brasilialainen kihlattu Jane ja parin pieni Maria-tytär.

Kyläkauppias puhuu sarjassa avoimesti rakkaudesta, suhteestaan julkisuuteen sekä huikeasta elämänmuutoksestaan. Uuteen perhe-elämään kuuluu paitsi rakkautta ja vauvanhoitoa myös kommunikaatiohaasteita ja kahden kulttuurin värikkäitä tapoja. Sarjassa seurataan Vesan perhearkea Samantha Foxin keikasta vaipanvaihtoon ja kesämökin rauhasta MiljoonaRockiin. Vesalle hulina on normaalia, mutta tuoreeltaan toiselta puolelta maailmaa Suomeen saapuneelle Janelle julkisuus on aivan uutta.

Vesan yksityiselämän lisäksi sarjassa kurkistetaan menestyvän kyläkaupan arkeen. Mukana ovat tutut suosikkihahmot, kuten varastomiehet Danny ja Katmandu sekä uusia tuttavuuksia, kuten hersyvä siivooja Tuula. He takaavat, ettei yksikään päivä Tuurissa ole väritön. (lähde: http://tv5.fi/ohjelmat/sarjat/tuurin-kylakauppias [viitattu 12.2.2016])